Etusivu Yhteydenotto Oma asiakastili Musiikin.com kotisivuille
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tietosivut
Maksutavat

Tuotteen tiedot

Linn Majik DSM

3,496.00€
Maksa osissa alk. 149.70€/kk »
Toimitusaika 1-2 vkoa

Tätä tuotetta ei voi ostaa verkkokaupasta

Kysy lisää tuotteesta 

Linn Majik DSM

Linn Majik edustaa uusimman ajan kodin lifestyle keskuslaitteita, joka soittaa kaiken kotona soitettavan musiikin ja soittaa sen paremmin. 

Kun on kysymyksessä LINN, lifestyle ei tarkoita vain kätevää ja huoneeseen katoavaa siistiä elektroniikkaa, vaan kysymys on lisäksi maailmanluokan kärki musiikintoistosta.

 

Majik DSM soittaa erittäin hyvällä musiikintoiston laadulla verkosta ja kovalevyltä. Suoraan kotiverkon kautta langattomasti iPodilta ja padilta.  Lisäksi se soittaa
digiboksilta, DVD/Blu-ray soittimelta ja pelikonsolista.   Majik DSM:ssä on nykyään HDMI 2.0 liittimet, jotka ovat 4K valmiit.  Televisioon menee vain yksi HDMI-kaapeli, joka toimii kaksisuuntaisesti.  Se siis myös tuo televisiosta, mikäli TV-viritin sijaitsee siellä.

Voit tuoda digitaalisesti monessa muodossa dataa, voit tuoda analogisesti viiteen eri liittymään, joista yhdessä on vakiona erinomainen levysoitinesivahvistin.
Digitaalisesti tuot verkkosoittimella Ethernet liittymään suoraan kodin reitittimestä.  Sitä kautta voit soittaa tietokoneeltasi, kodin langattoman verkon välityksellä puhelimestasi ja padiltasi tai voit tuoda dataa erilliseltä verkkolevyasemalta.
isäksi voit tuoda Blu-ray soittimestasi, digiboksistasi dataa HDMI kaapelilla.  Majik DSM:stä vedät HDMI-kaapelin televisioosi tai videotykkiisi.  (Kuvadata kulkee suoraan DSM-laitteen ohittaen, vaikka Majik olisi suljettuna.)

Jos haluat käyttää erillistä CD-pyöritintä, voit tuoda signaalin datana spdif koaksiaalikaapelilla tai Toslink valokaapelilla.  Tai halutessasi myös analogisesti. Ja kaikki musiikki toistuu paremmalla laadulla, kuin koskaan ennen on musiikki kotona toistunut.

Tyypillisesti verkosta soitetaan verkkoradioasemia (mp3 resoluutioilla), Spotify Connect sekä/tai Tidal verkkomusiikkipalveluista (parhaimmillaan CD-tason resoluutiolla).

Majik DSM-laitteessa on sisäinen päätevahvistin (2x90W/4ohm), joten laite voidaan kytkeä suoraan kaiuttimiin ja voimme puhua ns. "yhden kotelon laitteistosta".  Laitteen hintaan ei kuulu kaiuttimia,  joten ne kannattaa valita LINN kaiutinvalikoimasta, joka musiikintoistollisesti on Majik DSM:n tasolla.

Laitteen mukana tulee kaukosäädin, mutta sitä on mukavinta ohjata esim. iPadilla.

Majik DSM -laitteessa on myös erinomainen kuulokevahvistin.  Lisäksi Majik DSM kykenee muuntamaan analogisen signaalin digitaaliseksi huippulaadulla.   Voit vaikkapa digitoida vanhoja C-kasettejasi tai vinyylilevyjä.  DSM lähettää signaalin 24 bittisenä "studiomaster" -tasoisena datana tietokoneeseesi - (resoluutio on n. neljä kertaa suurempi, kuin CD-levyjen resoluutio!)

Saatavana mustan tai hopean värisenä. 

 

Linn Majik DSM:n voit hankkia suoraan Musiikin.com liikkeestä, Suomen kokeneimmasta LINN liikkeestä. Kokemuksestamme on suurta hyötyä, kun haluat saada laitteet heti toimimaan ongelmitta kotiverkossasi sekä
ottamaan LINN laitteistosi musiikintoiston laadusta parhaat tulokset irti.

Sähköposti: info at musiikin.com

 

 

 

 

 

 

Tutustu myös seuraaviin tuotteisiin
AUNE Audio B1 kannettava kuulokevahvistin
AUNE Audio B1 kannettava kuulokevahvistin
REVO SuperSignal Bluetooth/FM pöytäradio
REVO SuperSignal Bluetooth/FM pöytäradio
STAX SR-009 elektrostaattiset kuulokkeet
STAX SR-009 elektrostaattiset kuulokkeet
Pro-ject RPM 1 Carbon/2M Red levysoitin
Pro-ject RPM 1 Carbon/2M Red levysoitin
Välijohto aktiivikaiuttimille 1 m
Välijohto aktiivikaiuttimille 1 m
Suuri LP-levyhyllystö valkoista kokopuuta
Suuri LP-levyhyllystö valkoista kokopuuta
Ostoskori
0 kpl
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Tarjoukset
Bassocontinuo Classic LYRA 3-tasoinen hifi-teline, demosarja Bassocontinuo Classic LYRA 3-tasoinen hifi-teline, demosarja
699.00€  1,182.00€
Finite ELEMENTE Pagode Signature 4-tasoinen laiteteline, musta, käytetty 2 kpl Finite ELEMENTE Pagode Signature 4-tasoinen laiteteline, musta, käytetty 2 kpl
990.00€  3,900.00€
BOW Walrus stereopääte, käytetty BOW Walrus stereopääte, käytetty
1,350.00€  6,000.00€
Grado PS 500 kuulokkeet, käytetyt Grado PS 500 kuulokkeet, käytetyt
499.00€  799.00€
Kaiutinjalustat, valkoiset Q-Acoustics, demopari Kaiutinjalustat, valkoiset Q-Acoustics, demopari
45.00€  139.00€
McIntosh MC205 Monikanavapääte, käytetty McIntosh MC205 Monikanavapääte, käytetty
3,900.00€  10,200.00€
Blumenhofer TEMPESTA 17 Mk II lattiakaiutinpari, demo Blumenhofer TEMPESTA 17 Mk II lattiakaiutinpari, demo
2,390.00€  4,250.00€
Linn Akurate Kontrol huippuetuvahvistin, uusi versio, HOPEA Linn Akurate Kontrol huippuetuvahvistin, uusi versio, HOPEA
1,490.00€  5,479.00€
NorStone Più AV laiteteline NorStone Più AV laiteteline
295.00€  359.00€